Team

Begin 2023 werd ds. Regine Hoijer – Agterhuis in onze gemeente bevestigd als predikant. Hieronder stelt ze zichzelf voor.

Team - Regine — Gereformeerde Kerk Ottoland

ds. Regine Hoijer - Agterhuis

predikant

Even voorstellen: ik ben ds. Regine Hoijer – Agterhuis, predikant hier in de Gereformeerde Kerk te Ottoland. In januari 2023 mocht ik in dit bijzondere ambt bevestigd worden. Voor ik aan de predikantsopleiding begon, heb ik een periode zendingswerk gedaan in Peru. Het meeleven met de gemeente daar heeft me bepaald bij de waarde van gemeenschap: samen christen zijn, naar elkaar omzien, samen die ene Naam belijden: nuestro padre en los cielos. Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in geschriften uit de vroege kerk, en wat die voor betekenis kunnen hebben voor het heden. Zo staat voor mij verbinding centraal: verbinding met de kerk van alle plaatsen en van alle tijden, verbinding met God en met elkaar, ook over kerkmuren heen. Ik hoop dat we als kerk die verbinding steeds blijven opzoeken. 

Buiten mijn werk als predikant ben ik graag creatief bezig, ik speel harp en knutsel graag. Ik houd van spelletjes en gezelligheid, een goed boek en geniet dagelijks van de weidsheid van de prachtige Alblasserwaard.

Heb je behoefte aan een goed gesprek over God, geloven of het leven? Neem dan gerust contact met me op.