19 juni // Mensen van de weg

Op maandag 19 juni samen wandelen onder het genot van een goed gesprek, doe je mee? Welkom!
justin-luebke-BkkVcWUgwEk-unsplash

Na twee heerlijke wandeling op 24 april en 22 mei trekken we ook 19 juni de wandelschoenen weer aan. Het is de laatste in een serie van drie avondwandelingen onder de noemer: Mensen van de weg. Onderweg denken we na over een levensvraag en gaan we op een ontspannen manier met elkaar in gesprek.

Iedereen ervaart weleens onrust bij hoe de dingen lopen. Of je wel goed bezig bent, of dat je het niet anders moet aanpakken. Dat kunnen grote kwesties zijn, zoals: blijf ik bij deze partner? Moet ik een andere baan? Zal ik verhuizen? Maar ook kleine kwesties, als welke mail geef ik prioriteit? Ga ik dit weekend bij iemand op visite en bij wie? We gaan als mensen een bepaalde weg, maar komen daarbij telkens kruispunten en zijwegen tegen. Daarom is de levensvraag die 19 juni centraal staat: welke keuzes maak ik?

Iedereen is welkom om mee te wandelen. Je hoeft je niet op te geven, maar het is natuurlijk altijd leuk om te laten weten dat je meedoet. De wandeling start om 19:30 en we streven ernaar om uiterlijk 21:00 weer terug te zijn bij het startpunt, we starten bij de Gereformeerde Kerk (A 88, Ottoland).

Vragen? Laat het weten aan Arte: artehavenaar@gmail.com of 06-40960768

Meer berichten