7 juli // Leven na de kerk, hoe verder?

Geloof en kerk zijn er met de paplepel zijn ingegoten, maar nu ben je volwassen en weet je eigenlijk niet goed wat je ermee moet. Wat nu?
jon-tyson-hhq1Lxtuwd8-unsplash

Misschien geldt voor jou ook wel dat geloof en de kerk er met de paplepel zijn ingegoten. Maar nu ben je volwassen, kom je misschien amper meer in de kerk en geef je weinig vorm aan je geloof. Je vraagt je misschien af: wat moet en kan ik er eigenlijk mee? Hoe verhoud ik mij ertoe? Laat ik het langzaam los of wil ik er nog iets mee? Om misschien is het voor jou wel duidelijk dat het geloof van je ouders niets voor jou is. Toch heeft de kerk en het geloof er mede voor gezorgd dat jij nu bent wie je bent. Net als bij veel anderen zitten die kerk en je opvoeding nu eenmaal in je bagage. De vraag is: Wat neem je ervan mee en wat laat je achter? Je bent niet de enige die deze vragen heeft en daarom organiseren we een avond waarin we hierover op een ontspannen manier in gesprek gaan. Belangrijk: Wij hebben geen verborgen agenda en dit is geen verkapte evangelisatie actie, we gaan gewoon op een relaxte manier met elkaar in gesprek. 

Ben jij ongeveer tussen de 20 en de 35 jaar en wil je net als wij over deze vragen met anderen in gesprek? Dan nodigen we je van harte uit om op vrijdagavond 7 juli aan te haken. We hopen van elkaars zoektocht te leren en verhalen te delen. Welkom!

De avond wordt georganiseerd door Anne-Jan Houweling, Gert-Jan van de Korput en Arte Havenaar. Voor vragen: 06-40960768 

Praktische informatie
Het adres is Leeuwerikstraat 47 in Groot-Ammers. De avond is op 7 juli, inloop 20:00, start 20:15 en we hopen rond 22:00 af te ronden.

Meer berichten